Anna lahjaksi laulu -laulun kirjoitus kurssi

 

Laulaja lauluntekijä Katri O opettaa biisinkirjoituksen alkeita ja auttaa sinua kirjoittamaan oman laulun jollekin rakkaalle lahjaksi tai itsellesi mistä tahansa sinulle merkittävästä aiheesta. Aikaisempaa biisin kirjoitustaustaa ei tarvitse olla. Tarvitset mukaasi avoimen mielen, kynän ja paperia. Halutessasi voit tilata laulustasi sovituksen ja äänitteen.

Laulut syntyvät elävästä elämästä ja lopulta kuin itsestään, kun tunnelma ja mieli viritetään oikeille taajuuksille. Kurssilla liikutaan luonnossa, keskustellaan elämästä 160-vuotiaan saunan lauteilla ja nautitaan elämästä hyvän ruoan ja juoman äärellä.

Kirjoittamisen tueksi tehdään pieniä helppoja ja hauskoja harjoitteita niin musiikin tahdissa kuin omassa rauhassa. Yöveden Ateljeekoti tarjoaa täydelliset puitteet runosuonen kukkimiselle ja oman luovuutesi valjastamiseen.

Katri O on taiteilija ja artisti, hän on kirjoittanut lauluja yli kaksikymmentä vuotta. Hän julkaisi englanninkielisen debyyttialbuminsa vuonna 2020 ja tekee parhaillaan tuottaja ja ääniteknikko miehensä kanssa suomenkielistä albumia mikä julkaistaan vuoden 2023 alkupuolella. Lähde rohkeasti mukaan luomaan laulua.

Kurssimaksu 300€ sisältää opetus, lounas, iltapäiväkahvi, päivällinen.

Majoitus 1-2hh 60/40 €/yö, sisältää aamupala, iltapala sekä rantasauna iltaisin.

Osta kurssi ja valitse mieleisesi majoitus verkkokaupasta. Verkkokauppaan pääset esittelytekstin lopusta löytyvällä painikkeella.

Peruutusehdot

 

Linkkejä Katri O:n musiikkiin

 

https://youtu.be/ho4LAA6EeMs

 

https://youtu.be/UsbYnG11BFs

 

https://youtu.be/ULZa6z81EWo