ELÄMYKSIÄ

YÖVEDEN ATELJEEKODISSA

”TÄÄLLÄ RUUMIS PARANEE JÄRVESSÄ JA SIELU METSÄSSÄ.”

Yöveden Ateljeekoti majoittaa niin kulttuurinnälkäisiä matkalaisia
kuin virkistystä etsiviä yrityksiäkin!

Ateljeekoti toimii Mikkelin Himalansaaressa vuonna 1893 valmistuneessa entisessä koulussa.

Kävelymatkan päästä löytyy paljon vanhaa rakennuskantaa ja kulttuurimaisemaa. Ateljeekodin naapurissa on muun muassa Himalansaaren kirkko vuodelta 1915. Ateljeekodista on Saimaan Yöveden rantaan noin 800 metrin matka. Rannasta on vesiteitse noin 1200m matka Pohjoismaiden suurimpiin kuuluville Astuvansalmen kalliomaalauksille.

Jos olet kiinnostunut juuri Sinulle räätälöidystä ohjelmasta, ota yhteyttä ja jutellaan lisää!
Katso myös ajakohtainen kurssiohjelmisto

Anna taiteen viedä

Taiteilija Katja Antonoff on kokenut taiteen ohjaaja. Tule kokemaan taide-elämyksiä, jossa vapaa luovuus saa virrata ja tutustuen erilaisiin taiteen tekniikoihin. 

Maadoitu luonnossa

Himalansaari on puhtaan luonnon keskellä, metsien ja vesien ympäröimä. Suoraan Ateljeekodin pihalta voi astua seikkailulle sienimetsään, luontotarkkailulle tai kaloja narraamaan. 

Kulttuuri ja historia

Jousi kädessä seisova naishahmo on Astuvansalmen erikoisuus. Naishahmoa on nimitetty Astuvansalmen Artemikseksi. Aseen kanssa kuvattuja naisia ei ole Suomessa muualta tunnistettu.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!

”Upea paikka ihanan puhtaan kauniin luonnon keskellä, hiljainen stressitön paikka. Kirkas vesistö ympärillä kallioineen ja auringonlaskuineen. Illan kruunaa todella vanha rantasauna tunnelmineen, kiva pulahtaa järveen. Päärakennus tilava isoine huoneineen. Suosittelen kovasti, täältä löytyy sieni- ja marjametsät, voi kalastaa ja käydä ihailemassa kalliomaalauksia. Upeat maisemat todellakin.”
-Ani

Erityinen bonus viikonlopussa oli ehdottomasti ruoka! Se oli hyvää, se oli lähiruokaa parhaimmillaan ja sitä oli riittävästi. Keittiön herkulliset tuoksut saivat muutkin kuin vain Rona-koiran lähes tolaltaan onnesta!

Ruokailu kynttilöineen helli montaa aistia samanaikaisesti ja tuki kurssin sisältöä tuottaen hyvinvointia.

 Kokonaisuudessaan sydämellinen kiitos todella hyvästä ja voimaannuttavasta viikonlopusta!

-Laura

 

YÖVEDEN ATELJEEKOTI
Himalansaarentie 553, 52420 Ristiina
+358405784003
y-tunnus 2725952-2

katja@katjaantonoff.net
Majoitusvaraukset Airbnb