Kirjoittajan ääni -ritualistinen kirjoitusretriitti 9-11.9.2022

Kirjoittajan ääni on kirjoittajille ja kirjoittamisesta ilmaisukeinona kiinnostuneille suunnattu retriitti, jonka aikana lähestymme kehoa ja alitajuista luovuutemme keskuksena. Yhdistelmä kehollista äänityöskentelyä ja alitajuntaa herätteleviä kirjoitusharjoituksia tarjoaa osallistujille uudenlaisia keinoja lähestyä luovuuden virtaavuutta ja kehittää omaa kirjallista ilmaisua.

Ääniharjoitukset tähtäävät herättämään luonnollisen flowtilamme. Kun laskeudumme kehoomme ja sitoudumme itsemme ravitsemisen hitaaseen prosessiin, ääni työkaluna voi toimia tutkimusmatkailijan tavoin, tuoden ja paljastaen esiin syvimpiä kerroksiamme.

Äänityöskentelyä täydentävät ritualistiset ja alitajuntaa luotaavat kirjoitusharjoitukset tarjoavat kirjoittajalle työkaluja asettua luovaan tilaan myös keskellä kiireistä arkea. Harjoitukset vahvistavat sisäisen kirjoittajaäänen kuulemista ja luovat uusia näkökulmia kehoon ja läsnäoloon kirjoittajan työvälineinä. Retriitillä on mahdollista paitsi tuottaa uutta tekstiä myös työstää jo olemassa olevaa materiaalia.

Harjoitukset palvelevat kaikenlaisia kirjoittajia. Osallistuminen ei myöskään edellytä aiempaa kokemusta kehollisesta äänityöskentelystä tai yleensä äänen käytöstä. Retriitin ohjelmaan kuuluu myös retki Astuvansalmen kalliomaalauksille ja sydäntä avaava kaakaoseremonia.

Ohjaajat

Magdalena Mölsä (Vaskilintu) on vokalisti, moderni luontomystikko ja ritualisti. Magdalenaa inspiroivat parantavat terapeuttiset aspektit seremoniallisessa musiikissa sekä kehollistettu holistinen äänityö. Magdalena on fasilitoinut holistisia äänityöpajoja 2019 vuodesta alkaen.

Pia Autero (Runoian) on kirjoittaja, valokuvaaja ja valmentaja. Koulutukseltaan hän on kertomus- ja tekstiteorian FM sekä tulevaisuudentutkija ja kestävän kehityksen asiantuntija (VTM). Pia on opiskellut luovaa kirjoittamista muun muassa Turun yliopistossa. Ohjaajana hän on omistautunut ihmisen ainutlaatuisen ilmaisun vapauttamisen ja oman voiman löytämisen tukemiseen.

Osallistumismaksu 350e

Kurssimaksu sisältää: ohjaus, lounas, iltapäiväkahvi, päivällinen. Lisäksi teemme retken Astuvansalmen kalliomaalauksille.

Majoitus 1-2hh huoneissa sisällä talossa tai piha-aitoissa 60/40 €/yö sisältää aamupalan, iltapalan sekä rantasaunan iltaisin.

Osta kurssi ja valitse mieleisesi majoitus verkkokaupasta. Verkkokauppaan pääset esittelytekstin lopusta löytyvällä painikkeella.

Lisätietoa retriitistä ja ohjaajista:
www.runoian.fi
www.vaskilintu.com

Tiedustelut: runoiantila@gmail.com

www.runoian.fi

Runoian & Runoian tila

Pia Autero
+358 44 3240283

Peruutusehdot

  • Mikäli perut osallistumisesi viimeistään neljätoistapäivää ennen kurssin alkua hyvitämme kurssimaksun kokonaan.
  • Tämän jälkeen tulleista peruutuksista hyvitämme puolet kurssimaksusta.
  • Majoitusmaksun hyvitämme kokonaan.
  • Koko kurssimaksu palautetaan, mikäli Yöveden Ateljeekoti joutuu perumaan kurssin.