Helmen hohdetta -vertaistukiviikonloppu tahattomasti lapsettomille 28-30.7.2023

Oletko kokenut tahatonta lapsettomuutta ja kaipaat vertaistukea? Kirjallisuusterapeuttinen viikonloppu Yöveden Ateljeekodissa Ristiinassa on suunnattu jokaiselle, jolla on tahattoman lapsettomuuden kokemus riippumatta taustalla olevista syistä ja tilanteista.

Kirjallisuusterapiassa on kyse omien ajatusten äärelle hiljentymisestä kirjoittamalla itse ja valmiita tekstejä hyödyntämällä. Kipeitäkin asioita voi käsitellä lempeästi ja turvallisesti, esimerkiksi metaforien ja etäännyttämisen kautta. Aiempaa kirjoittamiskokemusta tai kirjallisuuden tuntemusta ei tarvita. Ryhmän jäsenet toimivat toisilleen peilipintana ja tärkeänä vertaistukena.

Heinäkuinen Saimaa ja Yöveden Ateljeekoti Ristiinassa tarjoavat tunnelmalliset puitteet viikonloppuun, jonka aikana saat keskittyä omaan hyvinvointiisi ja ajatusten jakamiseen turvallisessa vertaisryhmässä. Ateljeekodinemäntä, taiteilija Katja Antonoff, loihtii herkulliset ruuat, yli 150-vuotias sauna hellii kehoa ja kesäinen Yövesi virkistää uimareita. Sään salliessa teemme retken Astuvansalmen kalliomaalauksille ihailemaan vuosituhansien takaisia terveisiä ja Saimaan kauniita maisemia.

Ohjaajana toimii kirjallisuusterapia- ja sanataideohjaaja Sari Kortesoja. Viikonloppu järjestetään yhteistyössä Simpukka ry:n kanssa, ja mukana on lopullisesti lapseton vertaisohjaaja Wilma Wahlroos.

Lähetä lyhyt esittely itsestäsi ja lapsettomuustaustastasi Sarille ja Wilmalle viimeistään 21.7. Se auttaa meitä viikonlopun ohjelman viimeistelyssä.

Hinta: Simpukka ry:n jäsenille 300 €, muille 315 € sisältäen ohjelman, lounaan ja päivällisen. Majoituksen hinta 40–60 €/yö majoitusvaihtoehdosta riippuen. Sisältää aamupalan, iltapalan ja saunan.Yöpyjille rantasauna yli 150-vuotiaassa saunassa.

Aika: Alkaa pe klo 18.30 ja loppuu su klo 15, tarkempi aikataulu lähetetään osallistujille lähempänä ajankohtaa.
Lisätietoja:
Sari Kurssit@sarikortesoja.fi ja  040 585 3191 (ohjelma, kirjallisuusterapia)
Wilma maikki.wahlroos@gmail.com (ohjelma, Simpukka ry)
Katja ateljeekoti@katjaantonoff.net ja 040 578 4003 (majoitus ja ruokailu)

Peruutusehdot

  • Mikäli perut osallistumisesi viimeistään neljätoistapäivää ennen kurssin alkua hyvitämme kurssimaksun kokonaan.
  • Tämän jälkeen tulleista peruutuksista hyvitämme puolet kurssimaksusta.
  • Majoitusmaksun hyvitämme kokonaan.
  • Koko kurssimaksu palautetaan, mikäli Yöveden Ateljeekoti joutuu perumaan kurssin.

Lämpimästi tervetuloa!