26-27.3.2022

Opettajana kuvataiteilija Katja Antonoff

Kurssilla tutustumme temperamaalauksen historiaan ja ominaisuuksiin, pohjustamiseen, munatemperaemulsion valmistamiseen sekä pigmenttien sekoittamiseen ja käyttöön.

Kurssilla teemme ainakin yhden liitupohjan (halutessaan voi tehdä useammankin) sekä gessopohjia. Teemme pohjia sekä kovalevylle että pahville sekä kankaalle. Maalaamme asetelmaa ja sisätilaa tutustuen temperan luonteeseen. Kurssille tarvitset mukaan omat siveltimet, kaikki muu materiaali sisältyy kurssin hintaan. Työskentelyaika lauantaina 10-18 ja sunnuntaina 10-15.

Kurssin hinta 250 € sisältäen opetuksen, materiaalit (pohjat, kankaat, pohjustusaineet, munatemperaemulsion, pigmentit), lounaan ja kahvin.
Lisäksi iltapäivällä tarjolla kahvia, teetä sekä kasvispitsaa ja rieskaa.

Kurssimaksu ja majoitus maksetaan laskulla ilmoittautumisen jälkeen, jolloin ilmoittautumisesta tulee sitova.

Kurssiaika: la 26.3. klo 10–18 ja su 27.3. klo 10–15

Olet myös lämpimästi tervetullut yöpymään Ateljeekodissa hintaan 40 €/yö kahden hengen huoneessa ja 60 €/yö yhden hengen huoneessa. Yöpyjille rantasauna 150-vuotiaassa saunassa sekä aamupala. 

Peruutusehdot

  • Mikäli perut osallistumisesi viimeistään neljätoista päivää ennen kurssin alkua, hyvitämme puolet kurssimaksusta.
  • Tämän jälkeen tulleista peruutuksista emme hyvitä kurssimaksua, mutta hyvitämme puolet maksusta osallistuessasi jollekin toiselle kurssille vuoden sisällä.
  • Majoitusmaksun hyvitämme kokonaan.
  • Koko kurssimaksu palautetaan, mikäli Yöveden Ateljeekoti joutuu perumaan kurssin tai kurssi peruuntuu korona rajoitusten vuoksi.

Ateljeekoti sijaitsee Mikkelin Himalansaaressa 27 km ajomatkan päässä Ristiinan, 46 km päässä Mikkelin ja 48 km päässä Mäntyharjun keskustasta. Saaren ja mantereen yhdistää silta. Jos tulet julkisilla kulkuneuvoilla ole yhteydessä niin sovimme kuljetuksesta perille.

Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ateljeekoti@katjaantonoff.net tai puhelimitse 040 578 4003/ Katja Antonoff

Lämpimästi tervetuloa kurssille Ateljeekotiin!

Lisätiedot ateljeekoti@katjaantonoff.net tai 040 578 4003/Katja Antonoff