25-26.9. 2021

Opettajana kuvataiteilija Katja Antonoff

Kurssilla tutustumme temperamaalauksen historiaan ja ominaisuuksiin, pohjustamiseen, munatemperaemulsion valmistamiseen sekä pigmenttien sekoittamiseen ja käyttöön. 

Kurssilla teemme ainakin yhden liitupohjan (halutessaan voi tehdä useammankin) sekä gessopohjia. Teemme pohjia sekä kovalevylle että pahville sekä kankaalle. Maalaamme asetelmaa ja sisätilaa tutustuen temperan luonteeseen. Kurssille tarvitset mukaan omat siveltimet, kaikki muu materiaali sisältyy kurssin hintaan. Päivittäinen työskentelyaika 10-17 välissä pidämme lounastauon. Teemme myös veneretken läheisille (noin 2 km) Astuvansalmen kalliomaalauksille (säävaraus).

Kurssin hinta 230 € sisältäen opetuksen, materiaalit (pohjat, kankaat, pohjustusaineet, munatemperaemulsion, pigmentit), lounaan ja kahvin. 
Lisäksi iltapäivällä tarjolla kahvia, teetä sekä kasvispiirakkaa ja rieskaa. 

Ateljeekodissa on mahdollisuus myös yöpyä 40 €/yö sisältäen illalla saunan 130-vuotiaassa rantasaunassa sekä aamupalan. Mahdollisuus vuokrata lakanat ja pyyhkeet 10 €/ setti. Sisältää aluslakana, pussilakana, tyynyliina, kylpypyyhe, kasvopyyhe ja pefletti saunaan. Majoitus kolmen hengen huoneissa sekä kahden hengen lämpimissä piha-aitoissa. Rajoitetusti mahdollisuus myös yhden hengen majoitukseen, kysy lisätietoja. Ateljeekoti sijaitsee Mikkelin Himalansaaressa 27 km ajomatkan päässä Ristiinan, 46 km päässä Mikkelin ja 48 km päässä Mäntyharjun keskustasta. Saaren ja mantereen yhdistää silta. Jos tulet julkisilla kulkuneuvoilla ole yhteydessä niin sovimme kuljetuksesta perille.

Ilmoittaudu 14.8.2021 mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ateljeekoti@katjaantonoff.net tai puhelimitse 040 578 4003/ Katja Antonoff

Peruutusehdot:

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kurssin ennakkomaksu 50 € maksetaan heti kurssille ilmoittautumisen jälkeen ja sen maksaminen varmistaa paikkasi kurssilla. Loppuosa 180 € maksetaan viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua.

  • Kurssin ennakkomaksua ei palauteta, mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi, mutta hyvitämme sen osallistuessasi jollekin toiselle kurssille myöhemmin.
  • Mikäli perut osallistumisesi viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua, hyvitämme koko kurssin loppumaksun. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista hyvitämme puolet kurssimaksusta.
  • Koko kurssimaksu ennakkomaksuineen palautetaan, mikäli Yöveden Ateljeekoti joutuu perumaan kurssin.
  • Vakavasta sairastumisesta tai muusta painavasta syystä johtuvasta peruuttamisesta voidaan neuvotella kurssimaksun loppuosan palauttamisesta.

Lämpimästi tervetuloa kurssille Ateljeekotiin!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset ateljeekoti@katjaantonoff.net tai 040 578 4003/Katja Antonoff